Storytelling atlas : het landschap van verhalen en veranderen - Tesselaar, Suzanne, ....- (Amsterdam : Boom, 2016)
Storytelling Atlas beschrijft storytelling als een landschap en wijst paden die naar organisatie- en sociale veranderingen kunnen leiden. Landschapskaarten tonen de terreinen waar storytelling wordt ingezet en welke rol verhalen op veranderingen hebben. Van corporate narratives tot serious gaming: van alle varianten komt het veranderingspotentieel aan bod, met praktijkvoorbeelden en wetenschappelijk onderbouwd. Voor het eerst wordt ook de band tussen tijd en ruimte in storytelling & veranderen beschreven. Het doorgronden daarvan helpt organisaties om storytelling interactief in te zetten.