De people-factor in e-commerce : hoe mensen het verschil maken in online ondernemen - Scherpereel, Cis, ....- ([Meulebeke] : Bibliodroom, 2016)
Na een carrière van dertien jaar in een reclamebureau en vijftien jaar in een webagentschap sloeg Cis Scherpereel in 2015 zijn vleugels uit als onafhankelijke coach, inspirator en strateeg voor online ondernemers. Hij inspireert, prikkelt en begeleidt ambitieuze ondernemers die van e-commerce een succesverhaal willen maken.