Met opa naar de Sint - Boonen, Stefan, 1966- (Wommelgem : Van In, 2016)
Vandaag komt er belangrijk bezoek naar de stad: de Sint! De kinderen kunnen bijna niet wachten. Maar opa is zo traag. Straks komen ze nog te laat!
Met illustraties van Marja Meijer
Keywords: Sinterklaas