Duizend keer mij - Wouda, Suzanne, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Het is winter. Benny is met zijn vader aan zee. Hij vindt het er niet gezellig. Zeker niet nu mama weg is. Maar dan spoelt er een potvis aan … (meeleef)
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad