Gloob & Teo : Bloem - Segers, Gunter, ....-; Van den Branden, Joost, ....- ([s.l.] : Les Îles : Djapo vzw, 2016)
Teo krijgt een bloem van Gloob. ‘Wat ben jij mooi!' fluistert Teo zacht. Blij strekt Bloem al haar blaadjes uit. Maar de volgende ochtend lijkt Bloem heel erg ziek of verdrietig. Ze wordt maar niet wakker. Zou Gloob Teo kunnen helpen om Bloem weer vrolijk te maken? Sluit aan bij de klasthema's water, natuur, tuin, seizoenen, gevoelens
Voorleesboekje over klimaat en water