Gloob & Teo : in de wolken - Segers, Gunter, ....- ([s.l.] : Les Îles : Djapo vzw, 2016)
Gloob en Teo zijn in de wolken. Ze gaan op vakantie naar Sunee en Miki. Wanneer ze aankomen, zijn ze stomverbaasd. Waarom is het zo droog? Waar zijn de wolken gebleven? Eén voor één verdwijnen de wolken in een gekke kar. Slagen Gloob en Teo er in om samen met hun vriendjes de wolken te bevrijden?
Doelgroep : oudste kleuters en leerlingen eerste graad
Sluit aan bij klasthema's natuur, water, techniek, weer, vakantie
Keywords: Natuur