Creative Media Advertising - Meijers, Marijn, ....-; Eelen, Jiska, ....-; Voorveld, Hilde, ....- (Amsterdam : SWOCC, 2016)
In het creatieve ontwikkelproces van reclamecampganes worden steeds vaker alternatieve reclamestrategieën ingezet om de aandacht van de consument te trekken en het liefst vast te houden. Een format dat hier uitermate geschikt voor is en welke in deze SWOCC-publicatie wordt uitgelicht is Creative Media Advertising (CMA). CMA maakt verrassend gebruik van alledaagse objecten als reclamemedium (bijvoorbeeld ei, lift of tunnel) waarbij het gekozen medium de boodschap impliciet communiceert. Een goed gekozen creatief medium kan zorgen voor krachtige communicatie die bijdraagt aan het behalen van vele marketingdoeleinden. De publicatie geeft aanbevelingen voor effectieve inzet van CMA.