Don't Make Me Think, Revisited : a common sense approach to web and mobile usability - Krug, Steve, 1950- ([s.l.] : New Riders/Pearson, 2014)
Dit boek is een echte must voor wie zich de dag van vandaag werkt als web developper. In het begin van het tijdperk van de websites lag de nadruk vooral op een werkende website neer te zetten. Wat later kon je jezelf onderscheidend maken door toeters en bellen toe te voegen aan je site. Maar nu, door de hoge concurrentie op het web en de grote toegankelijkheid ligt de nadruk vooral op hoe je je gebruiker een zo goed mogelijke ervaring zal aanbieden. Want als jij je gebruiker niet op de eerste plaats zet zal een andere website dit wel doen, en zal je gebruikers, klanten en inkomsten mislopen. Dit boek verteld op een heldere en begrijpbare manier waarom het zo belangrijk is om gebruikersgericht te werken en verteld je ook hoe je dit het best aanpakt. Stap voor stap zul je overtuigd worden dan zelf een kleine aanpassing een groot verschil kan maken. Zeker lezen!