Basiskookboek voor studenten : zodat je ook zonder je moeder kunt overleven! - Williams, Alastair, ....- (Aartselaar : Delta, 2014)
Eenvoudige recepten voor lekkere, gezonde en goedkope gerechten (zodat je ook zonder je moeder kunt overleven!)Als student wil je natuurlijk het liefst zo weinig mogelijk tijd, energie en geld verspillen aan koken. Maar een volledig academiejaar overleven op diepvriespizza en worstjes uit blik is ook niet echt aan te raden. Daarom is dit kookboek precies wat jij nodig hebt! Je vindt hier alleen maar lekkere én eenvoudige gerechten waarvoor je geen winkelwagentje vol ingrediënten of dure kookspullen nodig hebt. Dus denk aan klassiekers als groentesoep, quiche, pasta carbonara, salade niçoise of een heerlijk exotisch wokpannetje. Bovendien leer je met dit boek ook een heleboel handige kookbasics, zoals:- Hoe maak je een dressing?- Hoe bereid je broccoli of aubergine?- Hoe kies je kip of rundvlees in de winkel?- Wat zijn de ingrediënten die je altijd in je voorraadkast moet hebben?Resultaat: je eet gezond en lekker, je houdt nog genoeg geld over om op stap te gaan met je vrienden, en je moeder kan gerust zijn!
Eenvoudige recepten voor lekkere, gezonde en goedkope gerechten