We komen er aan! - Teunissen, Peter, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Voertuigen; Verkeer