De kippen van oma en opa - Pottie, Marjolein, 1970- (Averbode : Averbode, 2016)
Een unieke voorleesreeks voor de onthaalklas en 1e kleuterklas Voorlezen doet lezen ... en stimuleert de taalontwikkeling, de concentratie en de sociale vaardigheden van peuters.
Doelgroep: Kleuters
Keywords: Oma en opa; Grootouders