Het loopt op wieltjes - Geyskens, Emy, 1982-; Hindryckx, Trui, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Nour is het nieuwe buurmeisje van Femke. Ze kijkt verrast als ze Femke in een rolstoel ziet. Al gauw worden de meisjes goede vriendinnen. Ze zitten ook samen in de klas. En de meester heeft een leuke verrassing...
Rolstoel, verliefd zijn i.s.m. Onafhankelijk Leven
Keywords: Rolstoel -- Kleuters; Ziek-Gezond