Toeval gezocht : kunst, kunstenaars en jonge kinderen - Huisingh, Annemieke, ....-; Van Den Bomen, Ellie, ....-; Hulshoff, Rixt Pol, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2009)
Kunst, kunstenaars en kinderen: Hoe breng je deze drie samen? En hoe breng je ze blijvend in aanraking met elkaar? Het is een vraag die de gemoederen in kinder(boeken)land nogal bezighoudt, getuige de grote productie van zeer uiteenlopende kunstboeken voor kinderen en jongeren de afgelopen paar jaar.
Tekst en beeldverslag van een kunstproject met jonge kinderen van vijftien basisscholen, gei͏̈nspireerd op de Reggio Emilia, een pedagogische stroming.
Keywords: Kunstzinnige vorming ; kinderen