Grammaticale termen : het gereedschap voor elke taal - Vrisekoop, Michel C., ....- (Bussum : Coutinho, 2001)
De kern van Grammaticale termen wordt gevormd door een alfabetische lijst van uiteenlopende termen uit de grammatica, zoals het overgankelijk werkwoord, de bijwoordelijke bepaling en de superlatief. Elk term is beknopt omschreven en zo veel mogelijk voorzien van voorbeelden.