Read me! Tekstbegrip Engels voor economen - Van der Plaat, Willem, ....- (Bussum : Coutinho, 2005)
Hoewel de Nederlander gemiddeld behoorlijk Engels spreekt, kan economische vakliteratuur voor de Nederlandstalige student toch lastig zijn. Read me! bereidt studenten economie voor op het lezen van Engelstalige vakliteratuur.