Werkmap aardrijkskunde 3 - Cox, Kris, ....-; Wauters, Jef; Leysen, Reinhilde, ....-; van Boven, Marc, ....- (Wondelgem : Werkgroep Didactische Midddelen & Diligentia Uitgeverij, 2016)
De leerstof is ingedeeld in drie grote thema's. Elk thema begint met enkele gele bladzijden met - duidelijke doelen: wat moet ik kennen? wat moet ik kunnen? - een begrippenlijst - een schema (mindmap) Op de witte bladzijden wordt de leerstof opgebouwd door middel van heel wat oefeningen. Gaandeweg wordt zo de theorie aangebracht en de vaardigheden ingeoefend. Achter de drie thema's vind je nog een bundel met - de jaartaak 'voel de polsslag van de actualiteit' - de technieken - de wereldreferentiekaart
Landschappen en wereldkaart ; Ontwikkelingskansen door toerisme ; Verschil tussen agrarische regio's
Keywords: Aardrijkskunde ; secundair