Werkmap aardrijkskunde 4 - Van Boven, Marc, ....-; Wauters, Jef; Leysen, Reinhilde, ....-; Cox, Kris, ....- (Wondelgem : Werkgroep Didactische Midddelen & Diligentia Uitgeverij, 2016)
De leerstof is ingedeeld in vijf grote thema's. Elk thema begint met enkele gele bladzijden met - duidelijke doelen: wat moet ik kennen? wat moet ik kunnen? - een begrippenlijst - een mindmap Op de witte bladzijden wordt de leerstof opgebouwd door middel van heel wat oefeningen. Gaandeweg wordt zo de theorie aangebracht en de vaardigheden ingeoefend. Achter de vijf thema's vind je nog een bundel met - de jaartaak 'voel de polsslag van de actualiteit' - de technieken - de wereldreferentiekaart
Uitdaging door bevolkingsexplosie ; Spanningen en ecologische problemen ; Verschil tussen industriële regio's ; Verstedelijking ; Vergelijken van de facetkaarten
Keywords: Aardrijkskunde ; secundair