Kerstfeest met kikker. - Velthuijs, Max, 1923-2005 (Wommelgem : Van In, 2016)
Het sneeuwt en morgen is het Kerstmis. Kikker en Eend spelen in de sneeuw en gaan een kerstboom halen in het bos. Vrolijk kerstfeest allemaal!
Keywords: Kerstmis