Mannetje Tak - Donaldson, Julia, ....- (Wommelgem : Van In, 2016)
Voor mannetje Tak is de wereld vol gevaren. Een hond wil graag met hem spelen. Een zwaan wil hem in haar nest. Komt hij veilig terug bij zijn takkengezin?
Met illustraties van Axel Scheffler
Keywords: Avontuur