Pluk de dag met Kapitein Winokio : de klok rond met 20 liedjes - Seresia, Winok, ....-; Vercruysse, Emilie, ....- (Antwerpen : Kapitein Winokio, 2016)
Bots bots bots De speelplaats is mijn trots Trap en gooi en pak de bal Kijk eens aan, ik heb hem al Hoelahoelahoep Dansen met je poep Draaien draaien in het rond Toon je wiebelkont (uit: Spelen op de speelplaats) Goedgezind je bed uitspringen, tandenpoetsen, jas aandoen. Heerlijk spelen op de speelplaats, opruimen en afwassen, een warm bad na een modderspel… De dag van een kleuter op 20 groovy deuntjes: om samen met Kapitein Winokio en Mevrouw de Poes de klok rond te swingen! Extra opgefleurd met kleurrijke foto's van Harald Ligtvoet & Inge Van Zomeren.