Geknipt voor de klus - Streng, Theo-Henk, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Oom Frans wil diamanten stelen, maar iemand is hem voor. Zo komt Nick samen met zijn oom opnieuw terecht in een spannend en grappig verhaal waarbij zowel criminelen als agenten hen op de hielen zitten. (misdaad, humor)
Doelgroep: Lager onderwijs, 2de en 3de graad