Een heel... vrolijk kerstfeest! - De Lestrade, Agnès, ....- (Averbode : Averbode, 2016)
Melissa, Momo nemen samen met hun mama in de rolstoel de trein. Ze gaan Kerstmis bij hun grootouders vieren. Helaas geraakt de trein niet op de bestemming ... Maar dat maakt niet uit, want het is Kerstmis! Genre = kerstverhaal
Leesniveau: AVI: E5 (oud: AVI 7)