Rompompom : rekendoeboek voor alle kleuters. (Tilburg : Uitgeverij Zwijsen, 2013)
Met de cijfers van school - sluit 100% aan bij wat je kind op sschool leert
Rekenen - schrijven - puzzelen - tekenen - kleuren