Pathologie en geneeskunde : voor fysiotherapie, bewegingstherapie en ergotherapie - Vrijenhoek, J. H., ....-; De Veer, D. R., ....- (Maarssen : Elsevier gezondheidszorg, 2005)
Pathologie en geneeskunde voor fysiotherapie, bewegingstherapie en ergotherapie is het eerste leerboek dat uitgaat van het medisch onderwijs aan studenten van fysiotherapie- en andere paramedische opleidingen. In tegenstelling tot andere boeken besteedt dit boek speciale aandacht aan de typische invalshoeken van de paramedische beroepen. Daar waar anatomie, fysiologie en/of biochemie falen, is een gedegen kennis van de pathologie van groot belang voor een juist begrip van klinische ziektebeelden. Dit boek vormt de optimale basis voor elke paramedicus.