Marketing : de essentie - Kotler, Philip, 1931-; Armstrong, Gary M., 1943-; Borchert, Ton, ....-; van der Hoek, Paul, ....- (Amsterdam : Pearson Education Benelux, 2009)
Deze nieuwe, geheel herziene, negende editie van Marketing de essentie biedt een compleet en helder overzicht van de elementaire marketingprincipes en -praktijken zonder daarbij te veel in details te treden. Het boek is een vertaling van de negende editie van Marketing, An Introduction en zeer uitgebreid bewerkt voor het onderwijs in Nederland en België.