Pathologie - Zelman, Mark, ....-; Tompary, Elaine, ....-; Raymond, Jill, ....- (Amsterdam : Pearson Education Benelux, 2010)
Pathologie biedt een overzicht van alle veelvoorkomende aandoeningen van het menselijk lichaam en is het actueelste boek over dit onderwerp. In deel 1 wordt ingegaan op het ontstaan en de kenmerken van ziekte. Vervolgens worden in deel 2 de afzonderlijke aandoeningen besproken. De symptomen, etiologie, diagnostiek, behandeling en preventie van elke aandoening komen aan bod.
CD rom : Pathologie