101 marketingtips voor ondernemers - Desmyttere, Peter, ....- ([Sint-Martens-Latem] : Desmyttere & Partners, 2007)
Dit boek leert u meer prospecten op te sporen en meer klanten binnen te rijven. Zonder theorie en zonder jargon. Wel met 101 tips om verrassend en onderscheidend uit de hoek te komen. Soms evident, vaker spitsvondig. Maar altijd betaalbaar en doeltreffend zodat marketing eindelijk ook voor ondernemers rendeert.