Vrouwenwerk : voor meer V/M-diversiteit op het werk - Draulans, Veerle, 1959- (Leuven : LannooCampus, 2012)
De man/vrouw-diversiteit op de werkvloer kan nog steeds beter. Het boek biedt concrete tips voor bedrijven om stappen te zetten naar meer v/m-diversiteit. Daarnaast getuigen bekende leidinggevende vrouwen zoals Inge Vervotte, Monica De Coninck en Christel Verschaeren in interviews over hun ervaringen.
Keywords: Diversiteit ; werk