Regelgeving in het welzijnswerk - Vogels, Mieke, 1954- (Leuven : LannooCampus, 2012)
Welzijn op maat van de burger: wat houdt dat in? Mieke Vogels helpt je op weg in het kluwen van regels in het Vlaamse welzijnsbeleid. De welzijnsregelgeving is een erg dynamische wetgeving: permanente aanpassingen en flexibiliteit zijn nodig om zorg op maat te kunnen bieden! Recente evoluties in de kinderopvang, jeugd-, ouderen- en gehandicaptenzorg komen aan bod. De cliënt staat centraal: wie heeft recht op opvang en onder welke voorwaarden? Voor iedereen die geïnteresseerd is in de recente evoluties in het denken rond zorg.
Keywords: Welzijnswerk ; beleid