De vijf stappen naar een betekenisvol merk : ontdek de kracht van archetypen - Jansen, Michel, ....- (Amsterdam : Adfo Groep, 2015)
Is jouw merk een rebel, een wijze, een magiër of heeft het meer weg van een ontdekker of strijder? Dit boek legt uit wat deze en andere archetypen inhouden en hoe je ermee je merk kunt laten aansluiten op de wensen en behoeften van je doelgroep. Een merk is betekenisvol als het extern relevant is en intern inspireert. Archetypen helpen om de drijfveren en aspiraties van jouw doelgroep en organisatie te doorgronden. Ze bieden concrete handvatten om een sterk merk te ontwikkelen. Aan de hand van een praktisch en gedetailleerd stappenplan kun je nu zelf aan de slag om een archetypisch en dus betekenisvol merk te creëren.
Keywords: Merken