Webhelden : start een succesvolle webshop in 10 stappen - Eikelenstam, Suzan, ....- (Leuven : LannooCampus, 2016)
Het commerciële landschap in België is de laatste jaren grondig hertekend onder invloed van alles wat digitaal is. Jong en oud kopen vandaag net zo graag online als in een fysieke winkel. Voor ondernemers is het belangrijk mee te zijn in die evolutie: wie online niet bestaat, bestaat nergens. In Webhelden vind je een onmiddellijk toepasbaar tienstappenplan waarmee je een succesvolle webwinkel uitbouwt. Gebaseerd op jarenlange ervaring met e-commerce én onderbouwd door interviews met de meest succesvolle Vlaamse webhelden. Of het nu gaat om de juiste praktische benadering van transport of het perfectioneren van je website, of om manieren om het juiste groeitraject uit te stippelen en zelfs internationaal te gaan: dit boek biedt een praktische gids voor elke ondernemer die alles uit zijn webwinkel wil halen.
Vlaamse editie van Webhelden : start en verbeter je eigen webshop in tien stappen
Keywords: Webshop