Kloklezen : 12 spelletjes van makkelijk naar moeilijk ([s.l.] : Hip Hip Speels Leren, 2016)
Alleen tijdens het weekend of in de vakantie kunnen we het even opzij leggen. Maar toch valt het op dat heel wat kinderen soms wat problemen hebben bij het kloklezen. Dan is er maar één remedie: herhaling, herhaling, herhaling. Dit spelboek helpt om op een leuke manier veel te oefenen en het kloklezen volledig onder de knie te krijgen. De oefeningen zitten vol afwisseling en zijn gerangschikt van eenvoudig naar moeilijk. Bij sommige oefeningen is het nuttig dat de ouder of begeleider even meehelpt. We starten met zeer eenvoudige oefeningen en eindigen bij oefeningen waar ook tienjarigen al eens heel diep moeten nadenken. Maak er een spelmoment van met je kind(eren), ze zijn op geen tijd weer mee met hun tijd! In dit pakket zitten: Een boek met verschillende spelletjes, 20 oefenplaten, 60 spelkaartjes in drie doosjes, een echte oefenklok
Keywords: Kloklezen