Online wereld voor toerisme en recreatie - Gorter, T., ....-; ter Beke, R., ....- (Hengelo : Edufocus, 2015)
Er zijn weinig branches die zo sterk beïnvloed zijn door internet en social media als de Toerisme en Recreatie branche. Het is dan ook absoluut noodzakelijk dat werknemers in deze branche begrijpen hoe deze online wereld functioneert. De lesmethode 'Online Wereld voor Toerisme en Recreatie' geeft hierin op een praktische manier inzicht. De methode is gericht op studenten die worden opgeleid in één van de niveau 3 en 4 studierichtingen binnen het herziene kwalificatiedossier Travel, Leisure & Hospitality.
Keywords: Toerisme en recreatie ; digitaal