Energiemanagement volgens ISO 50001 : invoering van ISO 50001 in de praktijk - Van den Broecke, Dirk, ....- (Mechelen : Wolters Kluwer, 2016)
Dit boek is een bron van praktische tips gebaseerd op praktijkervaring. Het helpt bedrijven in hun weg naar een energie-efficiëntere bedrijfsvoering. In de evolutie naar een koolstofarme economie is een structureel energiebeheer voor elke onderneming onontbeerlijk. ISO 50001 is een internationale norm die organisaties toelaat maatregelen te nemen om het gebruik van energie te minimaliseren. Binnen dit energiemanagementsysteem is er niet alleen oog voor de technische maatregelen, ook organisatorische maatregelen en sensibilisering komen ruim aan bod.