De media-explosie : trends en issues in massacommunicatie - Van Wijk, Kees, ....- (Amsterdam : Boom, 2016)
In ons dagelijks leven vindt een voortdurende confrontatie met massamedia plaats. Een aanhoudende stroom van boodschappen van traditionele en nieuwe media - hoe gaan we daarmee om? Over de inhoud In dit boek staat onze omgang met die media-explosie centraal. In dit standaardwerk voor het hoger onderwijs gaat het vooral om de werking van massacommunicatie in het informatietijdperk.
Keywords: Informatiemaatschappij; Massacommunicatie