Tobber - Dematons, Charlotte, ....- (Rotterdam : Lemniscaat, 2014)
Tobber speelt zich af in de berenkast in een speelgoedwinkel en vertelt het verhaal van het tobberige beertje Tobber. Alle andere beren proberen hem te helpen, maar niemand weet waar het ongelukkige beertje zo over tobt. Gelukkig is er een beertje dat Flipje heet en dat precies weet waar Tobber bang voor is.
Keywords: Bang zijn