Vreemde wezens : knotsgek combineren - Baruzzi, Agnese, ....- (Mechelen : Bakermat, 2016)
Leef je uit en combineer de pagina's om de gekste dieren samen te stellen. Vreemde wezens zullen dankzij jou de mooiste namen krijgen en de uniekste eigenschappen. Combineer en lees, of ontdek en stel samen! Wedden dat je nog meer vreemde wezens kunt verzinnen dan je vrienden? Vanaf 7 jaar
Keywords: Dieren