Een circus vol tegenstellingen - Singh, Lee, ....-; Frost, Tom (ill.), ....- (Mechelen : Baeckens Books, 2016)
Dit prachtig geïllustreerde boek, met als thema circus, brengt de verschillende tegenstellingen op een verbazingwekkende manier in beeld met gekke flapjes en pop-ups.
Keywords: Tegenstellingen