Mijn dag op school : daglijn met kleurpicto's : 2de kleuterklas : groep 1/2. (Averbode : Altiora, 2004)
2e kleuterklas: houdt rekening met het specifieke ontwikkelingsniveau van 4- tot 5-jarigen. De tekeningen zijn kleurrijk en affectief, maar vormen al een aanloop naar pictogrammen. Ze bevorderen het ontluikende lezen.
Met 102 kaartjes voor dagelijkse activiteiten en belangrijke momenten in de klas.
Didactisch materiaal.
Keywords: Klasactiviteiten -- Kleuteronderwijs; Kleuteronderwijs -- Dagindeling; Tijd