Dansant : dansante bewegingsactiviteiten : praktijk en theorie - De Martelaer, Kristine, ....-; Vandaele, Bart, ....-; Rooyackers, Paul, 1951- (Sint-Amandsberg : PVLO, 2010)
Afhankelijk van de eigen intenties en interesse kan de lezer een keuze maken tussen de praktijk en de meer theoretische achtergrondinformatie. De hoofdstukken zijn echter zo opgebouwd dat beide onderdelen elkaar inspireren. Op de cd-rom wordt het accent gelegd op de bewegende beelden en de stickfiguurtjes om te gebruiken voor lesvoorbereidingen, terwijl ook hier een beknopt beschrijvend technisch deel wordt voorzien. Inclusief 2 cd-roms met stickfigures, bewegende beelden en praktische informatie over Groepsfitness en Streetdance.
Keywords: Dansen