Crowdfunding - Mohout, Omar, ....-; Vanhaeren, Bart, ....-; Lemaire, Ellen, ....- (Brugge : Die Keure, 2016)
Crowdfunding … Een term die regelmatig opduikt de dag van vandaag. Wekelijks verschijnt er dan ook rond dit onderwerp een inspirerend succesverhaal in de pers, op sociale media of op tv. Maar wat is crowdfunding nu net? Hoe kan dit zorgen voor de nodige zuurstof voor projecten, ideeën en mensen? Hoe bouw je een succesvolle crowdfundingcampagne uit? En vooral, hoe bouw je een gemeenschap van gepassioneerde supporters rond jouw project? ‘Crowdfunding in België' beantwoordt in een heldere taal al deze vragen. Interessante feiten en recent cijfermateriaal worden afgewisseld met inspirerende cases en verhalen die je zullen prikkelen zelf jouw succesverhaal te schrijven. Wil je meer weten over de kracht van crowdfunding, wil je je verdiepen in het Belgische crowdfundinglandschap? Of wil je zelf aan de slag gaan en je geld ophalen bij de ‘crowd'? Dan is ‘Crowdfunding in België' een boek dat je moet gelezen hebben.
Keywords: Crowdfunding