Achter de maskers : jaarboek onderzoeksjournalistiek 2016 - VVOJ; Geleijnse, Annemarie, ....-; van Houten, Rineke, ....- (S.l. : VVOJ, 2016)
Het jaarboek Onderzoeksjournalistiek 2016 doet verslag van de mooiste en meest leerzame verhalen in de onderzoeksjournalistiek van het afgelopen jaar in Nederland en Vlaandern. Verhalen die misstanden blootlegden en tot politieke debatten leidden. Onderzoek dat opviel door een slimme en cratieve aanpak en bewonderenswaardige vasthoudendheid.
Keywords: Onderzoeksjournalistiek ; Vlaanderen; Onderzoeksjournalisitek ; Nederland; Journalistiek methodiek