Gesprekken voorbij de dood : een openhartige, herkenbare, taboedoorbrekende getuigenis over palliatieve zorg en mantelzorg - Fobe, Nathalie, ....- (Gent : Witsand Uitgevers, 2016)
De pakkende getuigenis over palliatieve zorg en mantelzorg van Nathalie Fobe
Keywords: Rouwen ; Afscheid ; Dood