Spookrijders staan nooit in de file : 101 ideeën voor tegendraadse managers - Van den Brandt, Koen, ....-; Van de Wiele, Roel, ....- (Leuven : LannooCampus, 2016)
Tegendraadse managers boeken meer resultaten De mens lijdt aan een acute vorm van Adventure Deficit Disorder, en dat is een bedreiging voor onze creativiteit en vernieuwing. Het is waanzin om steeds hetzelfde te ondernemen en toch andere resultaten te verwachten. Maar hoe onderscheid je jezelf vandaag nog als manager? Hoe worden jij en je merk een winnaar? Op basis van vijfentwintig jaar ervaring in training en coaching brengen Koen Van den Brandt en Roel Van de Wiele hun antwoorden, creatieve vondsten en dwarsdenkende opvattingen bij elkaar. Zo leren ze je die manager te worden die tegen de stroom in zwemt, die de verbanden ziet en net een stap meer zet dan de anderen. Want wie boven de grijze massa wil uitsteken, staat beter niet in de file.