Een digitaal marketingplan in 100 dagen : digitale marketing transformatie in de praktijk - Van Wassenhove, Bert, ....- (Tielt : LannooCampus, 2016)
Praktische gids voor ondernemers en marketeers. Dit boek beschrijft hoe je in honderd dagen een digitaal marketingplan kunt maken. In de eerste week onderzoek je de relevante types digitale media. Vervolgens stel je doelen vast en of een, en wat voor soort, website nodig is. Vervolgens verdiep je je in zoekmachineoptimalisatie. In week vier evalueer je je website en onderzoek je welke sociale media nodig zijn om de week erna aan de slag te gaan met de relevante sociale media. In week zes start je de campagne en in zeven en acht evalueer je lopende projecten. Vanaf week negen komen de e-maildatabase, creativiteit en marketingtechnieken aan de orde. Tot slot gebruik je week twaalf en dertien om te testen en bij te sturen. In week veertien is het plan klaar. De auteur is gespecialiseerd in digitale communicatie en marketing. Het boek heeft een mooie lay-out en is prettig geschreven. Door deze aanpak wordt het heel gemakkelijk om aansluiting te vinden bij de laatste ontwikkelingen in de digitale marketing en te onderzoeken hoe dit in het dagelijkse werk van toegevoegde waarde kan zijn. Een aanrader voor marketeers en uniek in zijn soort. Aan deze herziene uitgave is een hoofdstuk over marketingtechnieken voor startups en groeibedrijven opgenomen over onder meer marketing automation, growth hacking en het belang van meten. © NBD Biblion - M. Van Berkel
Met extra hoofdstuk Marketingtechnieken voor alle startups & groeibedrijven
Keywords: Online marketing - Digitale communicatie