Principes van marketing - Kotler, Philip, 1931- (Amsterdam : Pearson, 2016)
De zesde editie van het lijvige marketinghandboek in A4-formaat van de wereldwijd bekende marketinggoeroe Philip Kotler. Het richt zich op de principes van marketing die zijn ontwikkeld in de afgelopen decennia. De zesde editie is herzien op de punten marketingstrategie, online marketing, niet-tastbare producteigenschappen, klantbetrokkenheid via crowdsourcing, dienstenmarketing, de prijs-vraag-relatie, multichannel distributie en geïntegreerde marketingcommunicatie. Hét erkende handboek voor marketing in alle aspecten. Met cases en highlights, begrippenlijsten, samenvattingen en discussievragen. De hoofdauteur schreef dit boek samen met drie andere Amerikaanse hoogleraren. Het studieboek is bestemd voor hogere beroepsopleidingen en universitaire studies, maar is eveneens goed bruikbaar voor professionele marketeers. Bij het boek is een online studentomgeving via MyLab, waarvoor een toegangscode in het boek staat. © NBD Biblion - Ir. K.W. Sijtsma
Met MyLab
Keywords: Marketing - Verkooptechnieken