Kennismakingsspel - Gerricksens, Peter, ....-; Verstege, Marijke, ....- (Torhout : CREARE Depuydt & Partners, 2016)
Leer elkaar op een verrassende manier (nog) beter kennen Een leuke en uitnodigende kennismaking in een groep of team werkt erg stimulerend. Dit spel is niet alleen geschikt voor uiteenlopende werksituaties, maar ook voor de familie- of vriendenkring. Als je elkaar al kent, kun je met dit spel nieuwe kanten van elkaar ontdekken.
Het Kennismakingsspel bestaat uit 56 kaarten (10 x 12 cm) met daarop een kleurenfoto en een bijpassende vraag. De foto's zijn uitnodigend, humoristisch of prikkelend. Het koppelen van een foto aan een vraag verhoogt de betrokkenheid bij de vraag en stimuleert de creativiteit. De vragen zijn verdeeld over zes groepen: Jeugd & verleden, bijvoorbeeld: Wat deed je als kind graag dat je nu niet meer doet? Karakter & interesse, bijvoorbeeld: Waar vergeet jij de tijd bij? Doen & laten, bijvoorbeeld: Waarvoor vragen anderen jouw hulp of advies? Motivatie & inspiratie, bijvoorbeeld: Waar krijg je energie van? Werk & loopbaan, bijvoorbeeld: Waar ben je trots op? Wensen & toekomst, bijvoorbeeld: Welke baan zou je ooit nog willen?
Keywords: Kwaliteiten