Minitennis-diploma : na 60 tests ben ik een echte minitennisser. (Brussel : BLOSO, 2002)
In dit boekje: Hoe speel ik een minitenniswedstrijd? Welk racketje en welke bal zijn het best voor mij? Alle minitennistest.
Sporttak in de kijker
Keywords: Minitennis