The 4 blowing games : for educational purposes. (Valencia : Akros)
Koffer met 4 blaasspellen • Vier leuke spelen waarbij de kracht, het vermogen en het richting geven aan het blazen wordt getraind Vier leuke spelen voor het trainen van de mondmotoriek Vier leuke spelen waarbij de kracht, het vermogen en het richting geven van het blazen wordt getraind om een juiste ademhalingstechniek te ontwikkelen. Het materiaal is bedoeld om individueel mee te werken maar kan ook in een kleine groep onder toezicht van een volwassene gebruikt worden. 1. De voetbalwedstrijd. Doel van het spel: de bal in het doel van de tegenpartij krijgen, en voorkomen dat in het eigen doel wordt gescoord. Degene die de meeste goals erin blaast, heeft gewonnen. 2. Op zoek naar de schat. Doel van het spel: de bal naar het eiland van de dinosaurussen blazen, vervolgens langs het ijs-eiland en uiteindelijk aankomen bij het schateiland. De speler die bij het schateiland aankomt en het minst aantal keren heeft geblazen, heeft gewonnen. 3. Volg de banen. Doel van het spel: de bal door de banen te blazen zonder ervan af te wijken. Als de bal buiten de baan komt, moet er opnieuw worden begonnen. De speler die als eerste het hele parcours heeft afgelegd en zo min mogelijk keren heeft blazen, heeft gewonnen. 4. Varend over de zee. Doel van het spel: de bal door de banen vol water te blazen van het ene naar het andere uiteinde van het parcours, zonder buiten de baan te komen, en in zo min mogelijk keren blazen. Als de bal buiten de baan komt of achteruit gaat, moet er opnieuw worden begonnen.
Koffer met 4 blaasspellen • Vier leuke spelen waarbij de kracht, het vermogen en het richting geven aan het blazen wordt getraind
Leeftijd: 3-8 jaar