Kaatje bij de dokter - Slegers, Liesbet, 1975- (Wommelgem : Van In, 2016)
Kaatje voelt zich slapjes, ze heeft koorts. Mama neemt haar mee naar de dokter. Die onderzoekt haar en belooft dat ze snel weer beter wordt!
Keywords: Ziek-Gezond